Sinustako seurakuntavaaliehdokas? Testaa!

Kirkko on yhteisö, joka merkitsee eri ihmisille eri asioita. Oletko säilyttäjä, vaikuttaja, hyväntekijä vai tiimipelaaja? Vastaamalla viiteen kysymykseen selvität helposti, miksi juuri sinun tulisi asettua ehdolle.

Kysymys 1/5

Kun ryhmässä pitää saada aikaan päätöksiä, sinä:

Seuraat keskustelua sivusta ja kerrot mielipiteesi kysyttäessä.
Otat tasapuolisesti kaikki näkökulmat ja ihmiset huomioon, ja toivot lopputulosta, joka miellyttää kaikkia.
Viet keskustelua aktiivisesti eteenpäin, kuuntelet ja lopulta ehdotat ratkaisua.
Jotain näiden väliltä.
Seuraava kysymys

Vapaa-ajalla – on kyseessä sitten työpaikan virkistyspäivä, taloyhtiön talkoot tai harrastusporukan varainkeruu:

Huomaat olevasi aina tapahtumien keskipisteessä ja nauttivasi joka hetkestä.
Viittaat aina, kun vapaaehtoisia kysytään (ja alat heti katumaan…).
Osallistut vain, jos on ihan pakko (eikö tästä selviäisi rahalla?).
Ei mikään näistä.
Seuraava kysymys

Kirkkoon kuuluvana, oman seurakuntasi täysi-ikäisenä jäsenenä:

Lähimmäisten pyyteetön auttaminen sekä lapsi- ja nuorisotyö merkitsevät sinulle muita kirkon tehtäviä enemmän.
Olet aktiivinen seurakuntalainen, joka osallistuu seurakunnan toimintaan tavalla jos toisellakin.
Kirkkoon kuuluminen on enemmän henkilökohtainen tunne kuin tekoja – se on uskon asia tai arvovalinta.
Kirkko näyttäytyy elämässäsi lähinnä juhlapäivinä – kasteessa, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa.
Seuraava kysymys

Elämäsi tärkeimmät käännekohdat: pyritkö niitä kohti vai ajaudutko tilanteisiin sattumalta?

Menet vahvasti tunteen johdattamana – ja yleensä intuitioosi on voinut luottaa.
Suunnittelet elämääsi enemmän ja vähemmän systemaattisesti ja etenet sen mukaisesti.
Filosofiasi on: ”kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran”.
Olet laumasielu; menet sinne, minne ystäväsikin.
Seuraava kysymys

Ystävänä ja lähimmäisenä olet:

Aina olemassa, vaikka joskus etäisyyden päässä.
Se, joka iloisesti yllättyen sanoo: ”Kiva, kun soitit!”.
Koolle kutsuja, turvallinen kainalo ja kuuntelija, porukan sydän.
Arvokas niille muutamille, joita voit ystäviksesi kutsua. Laatu korvaa määrän.
Näytä tulokset