Seurakuntavaalien tulospalvelu

Seurakuntavaalien äänestysaika päättyy 18.11.2018 klo 20. Arvio valtakunnallisesta äänestysprosentista saadaan samana iltana noin klo 22. Alustavia seurakunta- ja yhtymäkohtaisia tuloksia julkaistaan tällä sivulla sitä mukaa, kun niitä on syötetty vaalien laskentajärjestelmään.

Vaali-iltana voi katsoa myös Vaalistudiota osoitteessa evl.fi. Lähetyksessä seurataan äänestysprosenttia ja ensimmäisiä vaalituloksia. Studiossa pohditaan asiantuntijavieraiden kanssa myös, miten demokratia toteutuu kirkossa ja mitkä asiat nousevat seurakunnissa haasteiksi uusien neuvostojen ja valtuustojen aloittaessa. Lähetys alkaa klo 21.

Vaalilautakunnat vahvistavat seurakuntakohtaiset tulokset viimeistään 21.11.2018 ja tämän jälkeen ne julkaistaan virallisesti myös seurakuntien ilmoitustauluilla. Julkaisemme kaikkien valituksi tulleiden nimet myös tällä sivulla.