Minun kirkkoni uudistuu

Maailma muuttuu ja me sen mukana. Ja sitten on kirkko. Mihin suuntaan haluaisit sitä muuttaa? Tulevaisuuden kirkkoa tehdään nyt. Äänestämällä vaikutat siihen, ketkä ohjaavat seurakuntasi toimintaa ja päättävät, miten rahat jaetaan.

Kirkon arvot ovat perinteisiä ja pysyviä, mutta tavat ihmisten kohtaamiseen muuttuvat. Monet kirkon asiointipalvelut ovat verkossa, ja seurakuntalaisia kohdataan myös sosiaalisen median kanavissa. Seurakuntien toiminta on monipuolista ja jumalanpalveluksetkin elävät tässä ajassa ja kehittyvät. Mm. tuomasmessut, sateenkaarimessut ja eri musiikkimakuihin räätälöidyt messut tarjoavat uudenlaisia osallistumisen ja hiljentymisen muotoja.

Millainen olisi nuorten näköinen kirkko?

Aiheesta keskustelevat toimittaja Reetta Rädyn kanssa palvelumuotoilija Iikka Lovio sekä Allianssi ry:n puheenjohtaja Elisa Gebhardt. Kuuntele podcast >

Avioliiton esteet voi nyt tutkia myös sähköisesti.

Verkkovirsikirja on uudistunut ja mukana ovat myös uuden lisävihon virret.

DigiMarkus on maailman ensimmäinen alkukielestä suoraan mobiilikäyttöön laadittu evankeliumikäännös.