Minkälainen on sinun kirkkosi?

Kirkko on yhteisö, joka merkitsee eri ihmisille eri asioita. 18.11.2018 valitaan seurakuntaasi vaaleilla uudet luottamushenkilöt, jotka päättävät mm. siitä, minkälaista toimintaa seurakunnassa järjestetään ja mihin seurakunnan rahoja käytetään.

Vaalivuoden aikana herätetään ajatuksia ja keskustelua viiden eri valtakunnallisen vaaliteeman kautta: Minun kirkkoni uskoo, toivoo, rakastaa, on lähellä ja uudistuu. Miten toivoisit, että omassa seurakunnassasi jatkossa toimitaan? Mikä on hyvin, minkä toivoisit muuttuvan? Seurakuntavaalit ovat myös arvovaalit. Paikalliset luottamushenkilöt valitsevat maallikkoedustajat kirkolliskokoukseen, joka on koko kirkon korkein päättävä elin.

Vaikuta äänestämällä

Seurakuntavaalien ennakkoäänestysaika on 6.–10.11. ja varsinainen vaalipäivä 18.11.2018

Maa & taivas

Kirkon tuottamassa podcast-sarjassa keskustellaan vaalien teemoista avoimesti ja rohkeasti. Toimittaja Reetta Rädyn vieraina on kiinnostavia asiantuntijoita eri aloilta. Puolen tunnin jaksoissa pohditaan mm. ilmastonmuutosta, nuorten yksinäisyyttä, uskoa ja sitä, kenen yhteiskunnassa tulisi puhua rakkaudesta. Kuuntele podasteja vaikka työmatkallasi! maajataivas.net >