Minkälainen on sinun kirkkosi?

Kirkko on yhteisö, joka merkitsee eri ihmisille eri asioita. Minkälainen on sinun kirkkosi? Miten seurakuntasi toimii – mikä on hyvin, minkä toivoisit muuttuvan? Seurakuntavaalit ovat myös arvovaalit.

Vaalivuoden aikana herätetään ajatuksia ja keskustelua viiden eri valtakunnallisen vaaliteeman kautta: Minun kirkkoni uskoo, toivoo, rakastaa, on lähellä ja uudistuu. Miten toivoisit, että omassa seurakunnassasi jatkossa toimitaan, miten rahat jaetaan? Ketä autetaan, minkälaista toimintaa järjestetään? Asetu ehdolle ja vaikuta!

Maa & taivas

Kirkon tuottamassa podcast-sarjassa keskustellaan vaalien teemoista avoimesti ja rohkeasti. Toimittaja Reetta Rädyn vieraina on kiinnostavia asiantuntijoita eri aloilta. Puolen tunnin jaksoissa pohditaan mm. ilmastonmuutosta, nuorten yksinäisyyttä, uskoa ja sitä, kenen yhteiskunnassa tulisi puhua rakkaudesta. Kuuntele podasteja vaikka työmatkallasi! maajataivas.net